ليوان يكبار مصرف ليوان يكبار مصرف

فروش انواع دستگاه هاي توليد ليوان كاغذي

كمك توليد كنندگان ليوان كاغذي به محيط زيست

براي برخي از ما ، ممكن است مشكلي در نحوه كمك توليد كنندگان ليوان كاغذي به محيط زيست وجود داشته باشد.
در ابتدا مي توان گفت كه يك ليوان كاغذي يك فنجان يكبار مصرف است كه با شيشه ، پلاستيك يا موم پر شده است.
در فروش دستگاه توليد ليوان كاغذي اين ماده در ليوان هاي كاغذي براي جلوگيري از نشت مايع و همچنين خيس كردن كاغذ استفاده مي شود.
اين فنجان ها را مي توان از كاغذ بازيافتي تهيه كرد كه به طور گسترده در سراسر جهان موجود است.
 
سابقه استفاده از ليوان هاي كاغذيسابقه استفاده از ليوان هاي كاغذي به زماني برمي گردد كه دولت چين از چاي استفاده مي كرد.
از سوي ديگر ، مطالعات به استفاده از اين نوع ظروف از اوايل قرن بيستم اشاره مي كنند.
در سال 1908 ، فردي به نام پروفسور آلوين ديويسون مقاله اي با عنوان مرگ در عينك مدرسه منتشر كرد.
وي در اين مقاله از سلامت جامعه ابراز نگراني كرد.
در اوايل قرن بيستم از ليوان هاي كاغذي با كولرهاي آبي نيز استفاده مي شد.
بنابراين ، ليوان هاي كاغذي به تدريج از جايگاه ويژه اي در بين مردم جهان برخوردار شده اند.
 
ليوان هاي كاغذي قابل بازيافت
 
ليوان هاي كاغذي به محيط زيست كمك مي كننداستحكام و كيفيت بالاي ساخت و همچنين خرابي ناپذيري آنها منجر به جايگزيني اين شيشه ها با ليوان هاي شيشه اي و پلاستيكي شد.
ليوان هاي پلاستيكي يكبار مصرف هميشه مورد انتقاد سازمان ها بوده است.
آنها مي خواهند با زباله هاي پلاستيكي در كشور مقابله كنند.
دليل اين انتقاد اين است كه اين شيشه ها قابل بازيافت نيستند.
در نتيجه ، آنها آلودگي را گسترش مي دهند ، كه در نهايت منجر به دفع بيشتر زباله ها در محل هاي دفن زباله مي شود.
توليدكنندگان ليوان هاي كاغذي با درك اثرات مخرب و مضر محيط زيست ليوان هاي پلاستيكي يكبار مصرف ، شروع به فاصله گرفتن از آنها مي كنند.
آنها با تشويق استفاده از ليوان هاي كاغذي به محيط زيست كمك مي كنند.
 
ليوان هاي كاغذي قابل بازيافتليوان هاي كاغذي از چوب ساخته شده اند و گزينه بهتري نسبت به ليوان و لوازم پلاستيكي يكبار مصرف هستند.
اين ليوان ها را مي توان جداگانه جمع آوري و به مكان هايي كه قابل بازيافت هستند ارسال كرد.
برخي از شركت ها و موسسات مي گويند بازيافت ليوان هاي كاغذي مشكل است.
دليل اين امر اين است كه اين شيشه ها داراي يك پوشش پلاستيكي هستند كه قبل از بازيافت شيشه بايد برداشته شوند.
شايان ذكر است كه ليوان هاي كاغذي بايد در ظروف مخصوص جمع آوري شوند.
سپس به مراكز بازيافت ويژه ارسال مي شوند تا بتوان آنها را به درستي بازيافت كرد.
اگر شيشه ها به سطل زباله انداخته شوند ، ممكن است به محل دفن زباله ختم شده و با آنها دفن شوند.
اگر مصرف كنندگان آنها را به درستي در سطل هاي زباله قرار دهند ،
آنها با قابليت برداشتن لايه پلاستيكي كاغذ قبل از بازيافت شيشه قابل بازيافت هستند.
مي توان گفت كه امكان بازيافت ليوان هاي كاغذي وجود دارد.
 
دليل برتري ليوان هاي كاغذي
 
مشكلات ساخت ليوان هاي كاغذيدر حال حاضر تنها مشكل رساندن محصول به كارخانه هاي فرآوري است.
به جاي تلاش براي استفاده از ليوان هاي كاغذي ، ذينفعان بايد براي مقابله با اين مشكل ابتكار عمل كنند.
زيرا جايگزين بهتري براي ليوان هاي كاغذي وجود ندارد.
برخي معتقدند ليوان هاي قابل استفاده بهتر از ليوان هاي كاغذي است.
برخي از رهبران تجاري استفاده از ليوان هاي كاغذي را غير عملي مي دانند.
آنها معمولاً استفاده از ليوان هاي پلاستيكي يكبار مصرف را بهترين گزينه مي دانند.
با اين حال ، بسياري از مشاغل و صنايع به دنبال استفاده از ليوان هاي كاغذي هستند تا تاثير منفي آنها بر محيط زيست كاهش يابد.
آنها مي دانند كه ليوان هاي كاغذي قابل بازيافت هستند.
ليوان هاي پلاستيكي همچنين مي توانند اثرات مخرب و جبران ناپذيري بر محيط زيست داشته باشند.
 
دليل برتري ليوان هاي كاغذياز جمله دلايلي كه برتري ليوان و ظروف كاغذي نسبت به فناوري پلاستيك را مي توان نام برد:
قابل بازيافت
قدرت بالا
استفاده مجدد
ساخت و توليد بهتر
و…
 
توليد ليوان هاي كاغذي چقدر مقرون به صرفه است؟
 
توليد كنندگان را به استفاده از ليوان هاي كاغذي تشويق كنيدبنابراين ، بسياري از توليد كنندگان و عرضه كنندگان ليوان هاي كاغذي مصرف كنندگان و خريداران را به استفاده از ليوان هاي كاغذي تشويق مي كنند.
در نتيجه ، مشاغل مي خواهند تاثير منفي ظروف پلاستيكي بر محيط زيست را كاهش دهند.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1400/6/9  ساعت: ۱۱ توسط:livan-kagazi :

ميزان ايمن بودن چاي در ليوان كاغذي

آيا مصرف كنندگان ليوان كاغذي نگران اين هستند كه چاي در ليوان هاي كاغذي چقدر ايمن است؟

در اين رابطه ، مطالعات زيادي انجام شده است كه نشان مي دهد آلودگي ميكروپلاستيك ها در مايعات داغ مصرف شده از ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف است.
همانطور كه مي دانيم و مي بينيم ، مصرف ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف در حال افزايش است ، به ويژه براي آب و نوشيدني هاي گرم.
اما عينك كاملاً ايمن نيست. همانطور كه قبلاً ذكر شد ، تحقيقات آلودگي مايعات داغي را كه در ليوان هاي كاغذي قرار داده اند به دليل تخريب ميكروپلاستيك ها و ساير اجزاي خطرناك در پوشش هاي ليوان كاغذي نشان داده است.
 
ليوان كاغذي
نگهداري مايعات داغ در ليوان هاي كاغذيليوان هاي كاغذي معمولاً با يك لايه نازك به نام آب گريز پوشانده شده و بيشتر از پلاستيك (پلي اتيلن) ​​و گاهي از پليمر ساخته شده تا مايع را درون ليوان كاغذي نگه داشته و از نشت مايع جلوگيري كند.
در عرض 15 دقيقه ، اين لايه ميكروپلاستيك با مايعات داغ واكنش مخرب نشان مي دهد.
مطالعه "ميكروپلاستيك ها و ساير مواد مضر آزاد شده از ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف در حضور مايعات داغ" در سال هاي اخير توجه بسياري از محققان را به خود جلب كرده است.
بر اساس تحقيقات انجام شده ، 25000 ذره ريز پلاستيك با اندازه 25 ميكرون (10 ميكرومتر تا 1000 ميكرومتر) در 100 ميلي ليتر مايع داغ (85-90 درجه سانتيگراد) آزاد مي شود كه به مدت 15 دقيقه در ليوان هاي كاغذي ذخيره مي شود.
بنابراين ، فرد معمولي كه روزانه 3 فنجان چاي يا قهوه از يك ليوان كاغذي مي نوشد ، 75000 ذره پلاستيكي كوچك را كه براي چشم انسان قابل مشاهده نيست مي بلعد.
 
ايمني چاي در ليوان هاي كاغذي
روش هايي براي مطالعه ريزپلاستيك ها در ليوان هاي كاغذيمحققان از دو روش مختلف استفاده كردند:
در روش اول ، آب داغ فوق خالص (MilliQ) (85-90 ؛ C ؛ pH 9 6.9) در ليوان هاي كاغذي يكبار مصرف ريخته مي شود و به مدت 15 دقيقه دست نخورده باقي مي ماند.
سپس آب موجود در مخلوط همگن از نظر وجود پلاستيك هاي نازك و همچنين وجود يون هاي اضافي كه ممكن است از ليوان هاي كاغذي به داخل مايع نفوذ كرده باشد ، مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت.
در روش دوم ، فنجان هاي كاغذي ابتدا در آب گرم (30-40 درجه سانتي گراد) MilliQ (pH 6.9) غوطه ور شدند. سپس ، لايه آبگريز را با دقت از لايه كاغذ جدا كرده و در معرض آب داغ (MilliQ (85-90 درجه سانتي گراد ؛ pH 9 6.9) به مدت 15 دقيقه قرار داد.
تغييرات در خواص فيزيكي ، شيميايي و مكانيكي لايه هاي پلاستيكي قبل و بعد از قرار گرفتن در معرض آب گرم مورد مطالعه قرار گرفته است.
تيم تحقيق با توضيح تأثير يك ليوان كاغذي در عرض 15 دقيقه ، بر اساس يك نظرسنجي كه در آن پاسخ دهندگان تغيير طعم نوشيدني خود را در عرض 15 دقيقه تأييد كردند.
محققان در بنگال غربي انواع ليوان هاي يكبار مصرف را جمع آوري كردند و طبق تحقيقات ، نتايج نشان مي دهد كه بيشتر لايه هاي پلاستيكي كه روي ليوان هاي كاغذي را مي پوشاند از HDPE (پلي اتيلن با چگالي بالا) بود.
اگرچه تعداد بسيار كمي ليوان كاغذي با كوپليمر سلولز پوشانده شده بود ، آزادسازي ميكروپلاستيك ها در آب گرم صرف نظر از درجه آنها در همه نمونه ها اتفاق مي افتد.
خطر ايمني چاي در ليوان هاي كاغذياين مطالعات و مطالعات علاوه بر وجود يون ها نشان مي دهد كه لايه پلاستيكي از فلزات سنگين سمي مانند پالاديوم ، كروم و كادميوم پر شده است.
فرضيه تخريب لايه پلاستيكي پس از قرار گرفتن در معرض آب گرم با تصويربرداري نيروي اتمي و ميكروسكوپ الكتروني روبشي تأييد شد. همچنين ، مطالعه ديگري در مورد خواص مكانيكي لايه پلاستيكي تغيير شكل آن را به دليل اثرات حرارتي ثابت كرد.
شايان ذكر است موارد ذكر شده شامل ليوان هاي كاغذي تك جداره و ليوان هاي كاغذي دو جداره نيز مي باشد.
 
در يك فنجان كاغذي چاي بنوشيد
 
قرار گرفتن طولاني مدت در معرض چنين ميكروپلاستيك ها چه مي تواند باشد؟محققان نگراني هايي در مورد تجمع زيستي پلاستيك هاي كوچك در انسان و حيوانات ايجاد كرده اند.آنها معتقدند كه اين ريزپلاستيك ها مي توانند آلودگي هايي مانند يون ها ، فلزات سنگين سمي و تركيبات آلي را كه طبيعت آبگريز و غيرقابل نفوذ مايعات هستند حمل كنند.در نتيجه ، اين مواد مي توانند سلامت انسان و حيوانات را تحت تأثير قرار دهند و همچنين ايمني چاي در ليوان هاي كاغذي را زير سال ببرند.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1400/6/9  ساعت: ۱۱ توسط:livan-kagazi :